Palvelut

Psykofyysinen fysioterapia


Psykofyysinen fysioterapia voidaan toteuttaa vastaanotolla tai etäyhteydellä.

Psykofyysinen fysioterapia soveltuu lapselle, nuorelle tai aikuiselle. Ensikäynnillä käydään läpi tausta ja nykytila sekä hahmotellaan työskentelyn toiveet ja tavoitteet.

Työskentely on prosessimaista ja käyntimäärät yksilöllisiä. Voit saada tukea haasteisiin jo muutamasta käynnistä ja pidemmällä jaksolla syventää kokemuksellisen oppimisen tasoa.

Psykofyysisen fysioterapian aloittamiseksi voit varata suoraan ajan, et tarvitse erikseen lähetettä.

PSYKOFYYSINEN OIVALLUS


Verkkokurssit kehollisuuden havainnointiin 

Arjen kehotietoisuus

Moduuli 1 

Psykofyysinen ihminen

KAT-lyhytterapia


KAT eli kognitiivis-analyyttinen lyhytterapia on nimensä mukaisesti lyhytterapiaa, jota voidaan toteuttaa etäyhteydellä.

KAT-lyhytterapia soveltuu 

KAT-lyhytterapiassa voimme hyödyntää mäppäämistä osana työskentelyä. Lisäksi voimavarojesi ja toiveiden mukaisesti saat kotitehtäviä käyntien välille syventämään työskentelyä.

Marjaanan vahvuus lyhytterapeuttina on vahva kokemus psykofyysisestä viitekehyksestä sekä kehollisesta työskentelystä. Psykofyysisiä menetelmiä voidaan integroida osaksi lyhytterapiaa.

Huomioithan, että lyhytterapia ei ole psykoterapiaa. Marjaana on fysioterapeuttina terveydenhuollon ammattilainen ja hän noudattaa alansa eettisiä ohjeita ja vastaa työnsä tietoturvallisuudesta asianmukaisesti.

 

LUENNOT JA TYÖPAJAT


Luennot ja kokemuksellista oppimista painottava työpajat ammattilaisille, työyhteisöille tai muille kehollisuuden teemoista kiinnostuneille.

Kehomieli Fokus -valmennus


Kehomieli Fokus on valmennus on yksilötyöskentelyä kohti toivomaasi muutosta arjessa. Valmennus toteutetaan etäyhteydellä.


Sen pohjalla toimii Marjaanan neuropsykiatrisen valmentajan koulutus ja valmennus vastaa erityisesti keskittymisen, tarkkaavuuden, toiminnanohjauksen ja vireystilan haasteisiin liittyviin kysymyksiin.

Valmennuksessa voimme keskittyä konkretian tasolla arjen haasteisiin ja etsiä niihin apukeinoja tai vaihtoehtoisia toimintamalleja.


Valmennuksessa hyödynnetään psykofyysisiä menetelmiä ja havainnoidaan kehon ja mielen vuorovaikutusta osana haasteita. Työskentelyssä huomiomme ajatusten ja tunteiden lisäksi vahvasti kehollisuutta.